Bez tebe....

Bez tebe....

Anotace: Řeknete si ta toho nadělá kvůli psovi, ale když ...pes není jako pes, ale je přítel, který s vámi žije 16let..tak to pochopíte....

Vzpomínky navždy uchované v srdci,
stejně jako žal.
Svědomí jak kanárek ve zlaté kleci,
strach ze sebe samé mám.

Dopustila jsem se spousty chyb,
například, když jsem nedodržela svůj slib.
Ale cítím, ach cítím, že jsi tu se mnou,
avšak už není nic co by jsme zvládli ve dvou.

Slzy stékaj mi po těle,
jak bez tebe mám se mít skvěle?
Pláču každou noc,
znamenala jsi pro mě strašně moc.

A teď jsi navždy pryč,
máma říká: tu bolest všechnu vykřič.
Ale copak to jde křičet?
Když vlastního hlasu nejde slyšet?

Chybíš mi, volám do nebe,
jak jen to tu mám zvládnout bez tebe?
Autor whiolet, 23.04.2008
Přečteno 300x
Tipy 12
Poslední tipující: WhiteSkull, Lord Aragorn, Lota, Azazen, Bíša, Psavec, cevert
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsou to už dva měsíce, ale když si vzpomenu jak....nemůžu

24.04.2008 16:43:00 | whiolet

...je jak napsaná i pro mě...v pátek mi umřel pejsek...

23.04.2008 23:23:00 | Lota

Mám pro zvířatka pochopení...

23.04.2008 20:25:00 | Bíša

JJ. Mám fenku, má 15 let. Se drž.

23.04.2008 16:13:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí