Soukromá kostnice
Anotace: Není co dodat...
Trhám na kusy řetězy předsudků
Okolo krku trnovou korunu
Mám dvanáct očí a jsem slepá
Liji tekuté olovo do naší krve
A čekám co osud vykouzlí
Olámané zuby zuřivě trhají
Páchnoucí zdechlinu představ
Pomáhám Kristu sestoupit z kříže
Nevěda že se bez jeho smrti neobejdu
Pomáhám ti z šatů a hořím touhou
Pak jen užasle hledím na tvůj klín
Socha otroctví zaclání mi výhled
A já stavím pomník všem básníkům
Svou vlastní kostnici z kostí ignorantů
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, WAYWARD, Noc17, jedam, Bíša, Psavec, Ctěný pán, adida
Komentáře (5)
Komentujících (5)