výhra nebo prohra????,,,
když utečeš vyhrajš!
když zabiješ prohraješ!
pz.:výhru následuje prohra!
ticho následuje hluk!
vražda dostíhá svého vraha
a proto v dnešní době ani muk!!!
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Wor
Komentáře (1)
Komentujících (1)