Prázdný monolog
//Jsi sám sobě spásou
pro okolí povodeň
jiní dusí oheň
ty zapaluješ pochodeň
Mezi mnoha kostkami
jsi umělou figurkou
pod nákladními loděmi
bohaprostou ponorkou
Usedáš v koutku klece
stojí tam:"Zákaz krmení"
nejsi tak jiná zvěř přece
než je tamta ostatní
Jsi sám sobě zkázou
pro okolí pramen řeky
ve lži není zázemí
v pochodni žádný plamen//
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Známá - Neznámá, prostě Zuzana, klaris.mertlice
Komentáře (3)
Komentujících (3)