Začátek dne
Anotace: Nemám rád vstávání...
Marně si vzpomínám, co bylo včera,
sotva se probírám, řve na mě žena.
V manželské posteli já a opice,
oběd už prostřeli a mě se nechce.
Rumový opar místo nebes,
To si dopad, z peřin nelez!
Slunce v nadhlavníku do ksichtu svítí,
probouzíš se ze snu ve škarpě mezi kvítím.
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Rafi..., ufarsin, rry-cussete
Komentáře (2)
Komentujících (2)