Kurtizána
Nesmět mít rád,
jen na oko touhou umírat
a pravdu topit ve sklence vína.
Jak v šperkovnici balerína,
svůj bezcenný poklad střežit
a život jen tak přežít.
Uspokojit všechny pány,
to jest úděl kurtizány.
Přečteno 470x
Tipy 7
Poslední tipující: Veru, Marfuša, jedam, Caracol, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)