Anotace: KOMENTKY pro MĚ strááášně MOC znamenajíí
Ufff.... No... Dycky trnu, jestli se někdy autoři podobných věcí nakonec neinspirují ve vlastním dílu. Každopádně zajímavé a dobře zpracované- u Tebe nepřekvapující jev;)
16.07.2008 04:18:00 | Helena Buchtová