Domov
Nejtěžší vězení
okamžik ve věčnost promění.
Nejtěžší ztěžení
jen dalšího dne znamení.
A vězeň vně sám pláče,
výkřiky nerozezní ozvěnu rváče.
A vězeň poznává zrádce,
přikrývky z růží bodají v srdce.
Dozorcův úsměvm
sliby znějící jako falešný zpěv.
Dozorcův hlasitý řev,
výhružky přinášející jen skrytý hněv.
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
Komentáře (0)