,,Segedín,,
Anotace: Guláš zo Segedínu,na jazyk prinesie slinu...!
Poznáš guláš ,,SEGEDÍN,,?
Keď ho varím,
žijem len s ním!
Do každého
pohárika chuti,
minimálne póldeco,
naliať ma núti!
Lebo taký ,,SEGEDÍN,,
a knedľa!
Tak z toho som,
absolútne vedľa!
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Lorraine, Iva Borecká, cevert, Romana Šamanka Ladyloba, Lota
Komentáře (9)
Komentujících (9)