V tikotu hodin
Tikot hodin,
vteřiny míjejí,
odnášejí
vše
i
zabíjejí.
Tikot hodin,
v tichu noci
straší
a neví
jak pomoci
žhnoucí lásce.
Tikot hodin
v čekárně
děsí
člověka
životem
i smrtí.
Tikot hodin
dozněl,
ale neboj
nekončí,
jen baterky
došly.
Tik, ťak
zase
běží
a
tikot
pokojem zní.
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Monsignore
Komentáře (0)