SADRÁK
Anotace: SADdova a šeRÁK spojili své literární síly... zde je výsledek jejich snažení.... /S euforií katu svému držíš jeho náčiní, odpustit byť malý hřích on tobě ale nemíní../
sklenice je prázdná..dnes je to naposledy...
za všechna rána krásná..teď popraskaly ledy
Mé srdce dávno po záruce, však probudilo v sobě cit...
teď na dlani jej držím v ruce... uchop ho budeš-li chtít
Dotkni se ho jenom zlehka, má ustláno na střepech.
láska bývá hodně křehká, máš-li smůlu, máš-li pech...
V poblouznění jež tě svírá není pouze mír a klid
neb, když citům schází víra nepomůže žádný lid
Rána pod pás ni nůž v zádech ve válce se netrestá
stejně stoupáš po všech pádech... vzhůru.. cesta necesta
Zda-li ty máš tolik síly vyhrát bitvu domnělou
Oči z nebe, úsměv víly, odvahu ti seberou..
Na štěstěnu se vždy hrálo, teď nenech věci náhodě
za ni bojovat by stálo, není vše jen o shodě.
Přečteno 340x
Tipy 36
Poslední tipující: igniss, Iva Borecká, Woski, pavlis, LuciAngel, malá čarodejnice wiggová netopýrková, drsnosrstej kokršpaněl, whiolet, carodejka, WhiteSkull, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)