pripominka by byla v poradku...ale bohuzel se mi proste hacek nad e nezobrazi a ne a ne a ne - nevim, cim to je - a vubec, stejne to musim vzdy napsat ve wordu, zkopirovat a pockat, zda mi to ta pismenka vezme (uz se mi parkrat stalo, ze to zobrazilo nejake kody), a to jsem si pracne prenastavovala klavesnici...to vite, nemecke pocitace ;-)
25.04.2008 18:28:00 | Franti
Slečínko, mám převelice hnidopišskou připomínku.. hacky a carky stoji za to nerusene pocteni..
25.04.2008 15:33:00 | fialová