Tiše
Anotace: Začala jsem psát a jelikož jsem měla u ruky zrovna literární teorii, udělala jsem z toho stanci.
Tiše. Kvítí právě odkvétá.
Tiše. Mrtví uléhají v zemi.
Tiše. Končí válka stoletá.
Tiše. Začínají stárnout ženy.
Tiše. Láska byla prokleta.
Tiše. City byly obezděny.
Tichem všechny konce zaklínám
Tichem zůstávám už navždy sám...
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)