U mě to funguje jaksi opačně.. moje tělo se poslední dobou snaží vybíhat se mnou.
29.04.2008 17:19:00 | Šerpík 1
ano, ano, všichni to tušíme, někteří to vědí, ale málokdo to umí tak hezky popsat...
29.04.2008 14:56:00 | el viento
Až nebudu už slepý,chromý, stár,
jen k přesýpání zbudou zrnka popela
a zcela naplní se horoskopu dar,
to přání, milá, mám abys věděla
jak básně mé v tichý změnily se šum
co do okna ti kreslí kapky deště
v lad barev duhy změnil se můj um,
při vzpomínce až naposledy ještě
s poslední kapkou vzhlédneš k nebesům
===
Jiří s.
25.04.2008 07:28:00 | j.c.