Síla odpouštět
Anotace: Takovej pokus,tak kdyžtak napište co o tom soudíte,moc by mi to pomohlo dík...
A přišel hněv
a pocity se bouřily,
když seděla jsem tam sama,
možná tak bezmocná k celému světu,
s dírami na džínách,
ve špinavým tričku,
/ještě nasáklým tvou vůní/
s tvým svetrem v ruce,
já máčela ho slzami,
v tu chvíli,
kdy zazvonil ten telefon
a já ti dávno odpustila...
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Morgenstern, Vlk v rouše, PoeziGirl
Komentáře (3)
Komentujících (3)