Nesouhlasím! ( :-) ) Mám zrzavý vlasy...momentálně...už půl roku...a žádná sleva nebude.
24.05.2008 09:36:00 | Veru
maximálně povedené psaní...
...a ty zrzky... tož, když je ta akce... já bych do toho šel - a vzal bych si jich rovnou i pár do zásoby, na horší časy :)
21.05.2008 22:06:00 | drsnosrstej kokršpaněl
jj, Harlejove to umej rozjet..
Co se tyce tve basne..hmmm, prave sem se chtela rozjet,ale zastavila jsem se hned u prvni sloky, dle meho ji není co vytykat, max. to, ze ma tak malo tipu, to nechapu...
26.04.2008 14:53:00 | saddova
Jelikož jsem ženská...tak fakt nevím hoši...ale skupina Harlej je skvělá...kdo ji zná, ví o čem mluvím " holku zrzavou, s pihatou ozdobou, ta se nebojí hejbnout prdelí, zrzavá to je kus, vyrazí s tebe dech....na boku na zádech" tak nějak to zpívají :-)
25.04.2008 22:40:00 | Pišák
Zrzky ve slevě?? NIKDY!! Z pohledů chlapa tomu asi moc nerozumím, ale z pohledu mého- nikdy. Zrzky jsou neuvěřitelně sexy baby:-)
25.04.2008 16:31:00 | Veru