Svítilo tam
Anotace: Svítilo tam slunce...Teď... Není to úplně báseň.Prostě něco co cítím.
Stavíme barikádu. Spolu.
Každý sám. Nevelká. Přiznám se.
Konečně. Chci tu hru.
S tebou hrát. Dneska.
Vzala jsem cihlu.
Naprosto odhodlaně.
Dala jsem ji k těm ostatním.
Nebo. Mrskla jsem ji.
Po tobě. Co zbylo.
Zadupala do země. Zítra.
Ji vezmu. Bez hněvu.
Každý den. Jednu.
Někdy dvě. Natahuju ruku.
Prázdno. Chlad. Zeď.
Roste tam. Nechci.
Stavíme.
Rozebereme ji?
Až to nepůjde.
Komentáře (0)