Když smrt je Ti málem...
Anotace: I smrt patří k životu. Někdy až příliš neodvratně.
Když smrt je málem,
když moc blízko je.
I ptáci se zastaví ve svém letu.
Když ta sudička kráčí kolem,
oblečená ve smrtelné křeči,
v kámen se promění.
Zmrznou, jsou jak kus ledu,
studení...
A já ptám se: Kdy se zas rozletí?
Kdo osvobodí je, z jejího dusivého objetí?
Kdy přestane natahovat ruce sestavené z kostí?
Kdy vzdá se svých příštích obětí?
Když smrt je Ti málem.
Kdo konečně ji zastaví?
Přečteno 372x
Tipy 12
Poslední tipující: lucajda89, Holis, Megalo'R, Vladimír P., jedam, Psavec, Belmon, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)