Ráno
Anotace: pozitivní jaro...:)
Slunce stoupá na nebe,
ráno tvoří den.
Smutek, ten už nezebe,
bude štěstím prosvícen.
Vždyť vše teprve začíná,
vše bude zas krásné!
Srdce svaly napíná,
i minuty jsou vzácné.
Tak seber se a běž
vstříc těm krásným dnům.
Bezmezně, víc, věř
všem svým tajným snům!
Komentáře (1)
Komentujících (1)