Anotace: Memento v myšlenkách jedné velmi dlouhé noci, za ticha za okny, v duši i v hlavě...o ulicích, lidech a Věcech.
tak mi to hezky uplynulo od začátku až do konce že než sem se stihla zamyslet, byl konec... a až mi to přišlo líto... páč na konci sem začínala mít jasno :o)
18.12.2008 12:55:00 | hanele m.
ano, v pekle je pěkně teplo, už se tam všichni těšíme. je to krásně temné, milá ovce:)
28.10.2008 01:51:00 | Jermolajev Tondovič Prdelinskij