Sonet
V bělavém obláčku
páry si hrají
Na malém polštářku
vlasy se tají
Pod modrou kopulí
Země se točí
Kam mraky dopluly
ví tvoje oči
Stojíš tam bez hnutí
kde hříchy se odpouští –
před nebeskou bránou
Ten bělavý obláček
je tvůj polštářek –
a modro nebe peřinou
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, danaska, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)