Spánek
Anotace: Sladá melodie noci.. :D
Ty sladkosti noci
ty nová krvi v mých žilách
Ty, co ke mně vkročíš
když pochybuji o svých silách
Ty vlahé jitro
v zahradě snů se skvoucí
Ty ve dne víro
v konci temnoty noci tonoucí
Ty kapko rosy
na nose vzletné víly
Prozraď mi, kdo jsi
když navracíš mi síly?
…spánek…
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)