Šero
Chvění strun
plíživá výčitka vzpomínek
do rytmu padajícíh deštových kapek
se zaklínám
do zraněného ticha
sytého bolestí... nejen cizí
temná voda hledí chladnýma očima
tonu v minulosti
ranní šero je tak bezčasé
tak opojně... bezpečné
jako jistota smrti
když už nemáš strach pohlédnout ji do tváře
obava rozpouští se
když povstává den
...v ranním šeru
den polibkem střídá noc
na okamžik
dotek
celistvost...
Přečteno 294x
Tipy 16
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, drsnosrstej kokršpaněl, china white, Psavec, Ctěný pán, takova, Šerák, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)