Společně....
Anotace: Ukážu ti strach v hrstce prachu....
Plujeme společně...
ke dnu...
Hrabeme se spolu..
ve sračkách...
Smutný úsměvy...
zezdola...
Prostě holka..
pohoda...
Udělali jsme něco špatně...
možná jsme měli moc štěstí...
Nejspíš jsme se málo modlili..
a teď je pozdě...
Mlátíme společně do zdi...
podřezáváme si žíly..
A je nám dobře...
asi...
Plujeme vstříc..
horším pátkům...
Možná...
a možná taky ne...
Prostě stereotyp...
našeho života...
Stojíme pevně na tom dně...
držíme se za ruce...
Zkoušíme se odrazit...
snad to dnes už půjde...
A když ne...
chcípnem tu spolu, lásko...
Přečteno 255x
Tipy 13
Poslední tipující: fuu, Azazen, už ne pernikova princezna, Psavec, Šerák, Bíša, WhiteSkull, Lota
Komentáře (8)
Komentujících (6)