i když je to o utopenci a nožích, je to psáno s nadhledem...píšu bodík...:-)
07.05.2008 12:42:00 | el viento
Konec určitě lepší nebude, žádnej nůž ani zvonec rozhodně nechtěj!!! Někde je na světě je někdo, kdo čeká právě na tebe, takže se drž a určitě ho potkáš,pokud už si ho nepotkala...
25.04.2008 17:30:00 | kleopatra.sedma