Pár slov na konci přátelství

Pár slov na konci přátelství

Anotace: co dodat..proste konec dlouheho přátelství...:(

Dopisy od Tebe tiše si pročítám,
na začátky přátelství smutně ted vzpomínám.
Krásné časy moc rychle nám utekly,
jen vzpomeň na chvíle,které jak voda rukama protekly.
Přez slzy nevidím, kutálejí se mi po tváři,
ted vím,že tvůj úsměvna mě už nikdy nezazáří.
Dopisy od Tebe tiše si pročítám,
na začátky přátelství smutně ted vzpomínám.
Jen fotek pár nakonec zbylo nám,
chybí mi ta skvělá holka, co jsi bývala továžne přiznávám.
Nevím, která z nás to přátelství pokazila,
ale ta bolest v srdci na kolena mě srazila.
Dopisy od Tebe tiše si pročítám,
tenhle konec přátelství dost smutně prožívám.:(
Autor Pájina, 25.04.2008
Přečteno 548x
Tipy 5
Poslední tipující: PaGy, PoeziGirl, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí