V kapkách
V kapkách
Postává nahá v kapkách deště
A přece oděna…
Zahalená v slzách všech lidí na světě
A přece svlečena do naha
Objímá vrbu, hladí její vlasy
A přece sahá na mrtvé tělo svojí krásy
Letí domů za anděly
Už těší se na jejich milující srdce…
Na pořád a nikdy už více
-nechce být padlá
Andělská křídla poleptána
Bolestí slz
A přece už do slz spoře oděna.
Přečteno 245x
Tipy 14
Poslední tipující: teranosaur, Dominik Elbl, Danah, už ne pernikova princezna, BloodyPrinces, Azazen, Simísek, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)