Kreslím..
Kreslím si obrázok
najprv oči
akú farbu im dať?
-nepokročím
bez Tvojej rady, som
celkom vedľa
čiernobiela verzia
žiť odmietla
ako z básní, i keď
je ich spústa
uhádnem úsmev
čo máš na ústach?
Aký odtieň majú
Tvoje vlasy?
Ako Ti nad básňou
žmurknú riasy?
Aké máš prsty
a nechty aké?
Otázok roj, fakt sú
všelijaké
Kreslím si obrázok
bude zo sna
pozri, akú z tajných
snov Ťa poznám
Přečteno 283x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Iva Borecká, Beepat, Lorraine, toužím.jít.dál, Isobel, Danah, Bíša, Pišák, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)