KUkuKUku..ted mi tady,aleeee fakt jedna kukačka kuka :),asi snaší vejce...teda ja bych nechtěla bejt kukačkou ...a snašet vejce...stačí , že mě občas nazývaj slepicí ...a jsem to naprd slípka, když nesnáším vajce, což? :-))
26.04.2008 15:13:00 | saddova
Kdo by se o ty fracky taky chtěl pořád starat, že jo? :-D
Takový hrubián nejsem... ;-)
25.04.2008 20:18:00 | Chancer