To se stává
Anotace: toš to si přeberte jak chcete...není radno brát to nějak vážně :D
Slízla jsem kapičku vína
co zůstala ti na rtech
pohrála si s tvými vlasy
měla jsem pocit, že tají se ti dech.
Malátný a bezmocný
jak plyšový medvídek
tvoje očička jako dva korálky
ještě chybí slzičky pramínek.
Utěšuji tvou neexistující bolest
protože když jsem já - žádná bolest není
nevím, jestli to pochopíš...
chceš titulky nebo české znění?
Bude to asi tím
že mě tak bolí hlava,
ať žije mé šílenství!
Neboj, to se prostě stává...
Už zavírají se mi oči
a vlasy mi padají do čela,
slízla jsem kapičku vína...
i tam, kde jsem vůbec nechtěla :)
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, radexk
Komentáře (0)