Anotace: Kdysi jsem napsal paní profesorce do písemky místo výsledů básničku. Měla úspěch, ale z matematického hlediska stejně za 5 ... :-)
:) vidíš, já jsem měla z matiky taky často pětky:) vždycky jsem se během těch písemek tak nudila...škoda, že mě nepadlo něco během té chvíle zveršovat:) třeba bych aspoň pobavila:))
06.01.2009 14:56:00 | Sunny
že by spřízněná duše matematického jelita ?:o) Je to krásný. Nač umět matiku, když to obásníš;)
02.07.2008 00:04:00 | Pohjolanka
no jo počty, fuj tajbl, hezčí je počítat hvězdy nebo úsměvy nebo podmanivý okamžiky než příklady. pěkně se to rýmuje.
26.04.2008 09:36:00 | Dota Slunská