vyteče
Anotace: jen se to naučit?
polonahá skutečnost
z šera za rohen postává
unavená realita
opřená o sloup vysokého napětí
vyděšená statečnost
znovu se rozevírá
s vypětím
v obrazech mnohých
ve skvrnách
stínech
nádech
a výdech
trochu se uvolněte
věnujte pozornost svému dechu
nádech a výdech
jako vlny velkého moře
pomalu vyteče hoře
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)