Opít se vodou
Anotace: Tak co vy na to?:o)
Opít se vodou, to je umění
Být jiný než ti co jsou tak stejní
Jen sami sobě být vždy věrní
Kdo jednou okusí ten strach
Svou slabost přenese přes sebe sama práh
Zastav se. Vždy svoji radost měj
Jen a jen pro ni se mezi lidmi směj
Pak poznáš faleš mnohých patoků
Ve sklepích svobod plných otroků
Víno, to zítřek v lepší nezmění
Ale opít se vodou… To je umění!
Přečteno 348x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Early Riser, Šerák, CorrimsonTom, just me, klarass
Komentáře (3)
Komentujících (3)