proč?
v krvi sem tam stála
klečela a tála
ty si klidně plála
tvoje duše plála
plála pryč a plála dál
nepochopíš nejsi tam
všechno nemůžeš mít na vždy!!!!
Katarin Raddleova
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Norlein, Duhová, E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)