Bachařská Rodinka
Můj tatínek bachař je
ten ty vězně morduje.
Má maminka bachařka
je to strašná kuchařka.
Můj dědeček bachař je
ten vám hubu rozbije.
Má babička bachařka
je to stará práskačka.
Můj bratr bachař je
ale jen drogy pašuje.
Já zatím jen studuji
na bachaře se bifluji.
Komentáře (1)
Komentujících (1)