Nač?
Anotace: Polemizování nad zbytečnostmi..
K čemu je krása,
bez návodu k užití?
K čemu je talent,
když nenajdeš využití?
K čemu je ti vychování,
když ho stejně zapomeneš pro hloupost..?
K čemu je ti smysl pro smích,
když na povrchu jsi ledová kost?
K čemu je ti moda¨
styl, aby si zapadla?
K čemu je ti krásnej úsměv,
když je s tebou beztak nuda..
A tak hledej dispozice,
jak své klady využit,
zaber tím přední pozice
hlavně jako jiní nežít..:)
Přečteno 207x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, staruska
Komentáře (2)
Komentujících (2)