Óda na úsmev
Usmej sa, uvidíš tie divy,
úsmev Ti dokáže, že si ešte živý.
Úsmev Ti veľa dá, no nič Ťa nestojí,
so smiechom prežiješ aj problém v pokoji.
Niekedy nad prekážkou ťažko sa smeje,
aj tak to vyskúšaj, nič na tom nie je!
So smiechom prekonáš všetko čo Ťa brzdí,
a dobrú náladu ihneď cítiš v srdci!
Veselo pokús sa pozerať na ľudí,
so smiechom na tvári nik Ťa neodsúdi.
Tak už si povedz, dosť bolo zlého!
Vyčaruj úsmev a teš sa z neho :-)
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, kleopatra.sedma, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)