..když kokr bez všech asociací
se ve svém nitru, světě, době potácí
pak věz, že jedna v oblacích
/ i když má toho hodně na práci /
si k němu zaletí / s vírou, že nestrácí...
08.01.2011 19:30:00 | šuměnka
Nedělej si žádnou hlavu : Najdeš něco pro zábavu.
Světa vjemů velká řada, navštiv třeba kamaráda...
Lehni s knihou do trávy, její děj Tě pobaví.
Čichej při tom lesa ovan, brouček leze listem schován...
Nad Tebou se mraky valí...
tvar teď mají bílé skály,
popust uzdu fantazie
svět Tvůj přeci veselý je...
06.02.2010 23:46:00 | Veselý Drak
Dneksa jsem přes autobusové sklo chytla úžeh.. Hm.. já vím, že je to pěkně blbá výmluva.. :) ale prostě, nic mě nenapadá, co už by jsem neřekla.. Skvělé, skvělé, skvělé. A díky za koment - dodám jen - nápodobně.
27.04.2008 18:10:00 | prostě Zuzana
Krásné...u tebe trošičku netypicky napsáno, zdá se mi... a čím to, že slyším nějakou melodii?:)... Líbí se mi...
27.04.2008 11:30:00 | Šerák