Papírový déšť
Papírový déšť
Přichází
a zase odchází
ten zrádný
papírový déšť.
Vyprahlé pláně
oceánů
plní se
láskou,
něžnou zrůdnou
kráskou.
Davy šílených
okřídlených
padají do ní.
Tam dole
prší slova,
až bolí hlava.
A sněží vyznání,
ostrá přiznání.
Procitnutí
píchá, bolí
slzy roní.
Tisícovky
snad i miliony
bláznů zaslepených
stojí u dveří
okovaných.
Věří, doufají,
že otevřou se.
Přichází
a zase odchází
ten zrádný
papírový déšť.
Přečteno 367x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Severka, padající do neznáma, prostějanek, CorrimsonTom, Šerák, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)