Je-li tečka bod, pak je každá tečka vlastně takový jodnobodí nekonečno:-)))
Opět nádherný dílko... příteli, začtu se, máš tady toho...mnoho:-)))
27.06.2024 12:48:43 | cappuccinogirl
Černá a bílá navždy spolu/ v šachovém sporu/ bílé rámě/nesluší černé dámě....černá koketa svádí bílé krále/ šachy jsou jen hra...pročež dámo, jen tak dále:-)
17.06.2008 19:44:00 | monterka