V mém srdci
V mém srdci
pořád dál ta trocha ledu trochu zebe,
širé pláně citů pnou se k výši nebe,
duje vichr, nejistý v tom, co je svaté,
rády tančí víly dobré, rozesmáté,
není ticha, není klidu, není, není!
Vždy se někam cpe a není k zastavení.
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: a_tao, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)