Anotace: "Většina měsíčních kráterů je stará několik miliard let; nepřítomnost atmosféry zajišťuje, že většina z nich zůstane prakticky navždy zachována."
Krásný, krásný, krásný!:-)) Už jsem to četla třikrát a pořád nemám dost. Víc takových dílek :-)
15.06.2008 12:40:00 | Vision of me
Moc pěkně napsaný.
"jak se milujem
a pak opouštíme…"
tohle mi přijde , jako ta nejpravdivější část, která mě nejvíc zaujala :)
09.05.2008 01:10:00 | Albertinka