Krvavá květina (bloody Flower)
Anotace: nevím jak mě to napadlo prostě jsem šla tak poulici a myšlenyk přišli ke mě
Krvavá květina
Jako omluvu
donesl jsem ti květinu-krvavou
Na duši sem tě pohladil
Místo toho jsem tě zranil
Teď kuli mě tvé srdce krvácí
Hodují si na tvé mrtvole racci
-Vyžrali ti oči
Nechtěl jsem tě krásko bodout
Ale když sem tě tam viděl nahou
-s ním
Nemohl jsem se vzteku ubránit!
Teď v lese kopu dva hroby
Tvé bílé tělo září-všude krev
Špinavá zem a hlína snad odnese tu nenávist…Mnou
Tak ptám se tě ,kdo já jsem?
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
Komentáře (1)
Komentujících (1)