Anotace: ..........
Líbí se mi,moc hezky psáno,a navíc roboti doporučujou KOX...Jo,tak nějak podobně Tvý básně sjížděj...:)-S-
29.04.2008 08:51:00 | Skywalker
Nevím proč já jsem brečela bolí mě až do morku kostí ta Tvoje přenádherná báseň...bolí a uchvacuje...
28.04.2008 10:34:00 | Noc17
Jako vícezrnná houska chutná Tvá perfektní báseň, nasytí, uzdraví a vyklíčí z desatero semínek barevných snů skrze křížaly trápení do slunce zítřků :-)
27.04.2008 22:35:00 | Levandule
Často procházíme dny bez toho,abychom si svouji pouť hlouběji uvědomovali.Reflekce vlastní potřeby citu ... kdo jiný to dokonale vnímá než ti,kteří mají stejný cíl!
Automat si žádá BOY!!!
27.04.2008 21:23:00 | rolon