Dobrý skutek
Anotace: je trochu divná,ale proč se omezovat autocenzurou:-))
Ten dobrý skutek
jen na chvíli
zas sobecky cítit se dobře
předstírajíc
jak jde nám o blaho
druhých....
Ten dobrý skutek
a další demonstrace davům
přehlídka našich kladů
a bez ladů a skladů
pár magnetů na lednici
a kýčovitých přívěšků
a dárcovských esemesek
pár drobáků
do kytarového pouzdra...
A zas na pár chvil
cítit se lepším člověkem
co pomohl - a nemusel
Jsme všichni stejní sobci
s maskou dobráka?
Přečteno 311x
Tipy 19
Poslední tipující: Castiza, jiljovský, Bíša, Dračičák, drsnosrstej kokršpaněl, Lucyane, carodejka, mamina, Danah, Druhá jizva v duši, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)