Přání na dobrou noc
Brzo se setmí ,
den co den jsme s dětmi.
Než se očka zavřou ,
taťka či mamka pohladí duši ,hezkou pohádkou.
Píšu,píšu básničku ,
pro svou milou, v košilce andílků.
Den v noc se změní na chvilku,
již máš rozestlanou postýlku.
Voda smývá tělní pach,
padá shůry kapky prach.
Uleháš ,očka se zlehka zavírají ,
pozoruješ hvězdný nebesa kraj.
Usínáš ,pro nekonečnou fantazii
myšlenek přírodních krás.
Na tvář políbení ,
přeji krásné snění,
noc v den se opět změní.
Přečteno 653x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)