Já přeji si...
Co víc si přát
než šťasten být?
Mít koho milovat
a na cestě životem společně s někým jít....
Já přeji si šťastná být,
přeji si lásku svou jen Tobě dát,
zahodit všechna svá trápení
a něžné doteky jen Tobě věnovat....
Život mi vsadil na jinou kartu,
mé tělo s duší soupeří,
srdce si našlo v Tobě svou lásku,
však Rozum mi "Zůstaň!" vždy zavelí...
Tak tu teď sedím,
jak tělo bez duše,
srdce mám v dlaních ukryté,
říkám si: "Vidíš, Rozume?
V bolesti žiju a srdce mám rozbité...."
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, ona, el viento, Psavec, radexk
Komentáře (2)
Komentujících (2)