Jaké řeči o cestě poslední?
Vím, každého jednou čeká nás,
možná lehčí ji mají Ti smíření,
ale Ty ještě dlouho bav tu nás...
Vždyť máš básníku krásný věk
a hodně cest máš před sebou,
někdo jako Ty nemůže být špatný člověk,
vždyť Tvé básně hřejí, nezebou...
Všechno nejlepší, Luboško!
28.04.2008 20:18:00 | Lorraine
...jo to je život ...staří dělají místo mladým ...mladý můžou,staří musí ...
28.04.2008 11:57:00 | WhiteSkull