Točí se svět.
Hodiny tikají.
Jen s nadějí
zachránit poslední květy,
co v uschlém srdci
v koutku ještě voní.
Zde dávám
na dlani
pár kapek slzí -rosy
a pocit soucítění…
29.04.2008 15:42:00 | kouzelníček
První a druhá sloka mě dostaly...zbytek byl už jen krásným dokončením:-)
28.04.2008 14:46:00 | Lucyane