Některé okamžiky jsou jenom takový průlet, člověk by rád někdy přibrzdil čas, chvilku se pozastavil a z hluboka nadechl více světa.
30.05.2008 12:35:00 | Dota Slunská
...vložili jsme svůj čas do hodin a získali tak nad sebou nového pána,chtěla bych být křovákem na stromě a mít voňavá rána...:o)
16.05.2008 06:10:00 | Iva Borecká
má náruč je otevřená.. sice ne pro všechny, ale i tak to stojí za to, ne?? ;)
28.04.2008 18:39:00 | prostějanek